Søg Vis menu

eOverblik

eOverblik er din digitale ledelsesrapport, som giver dig overblik over din virksomhed på tværs af produktionsgrene og steder.

Dit eOverblik bliver opdateret hver måned, så du kan se de vigtigste økonomiske resultater og produktionstekniske nøgletal for din virksomhed. Både for den enkelte måned og for år til dato.

Med eOverblik kan du sammenholde dine tal. Du kan gå i dybden – helt ned på kontoniveau og til de enkelte posteringer. Du kan kigge på tværs af dine produktionssteder og driftsgrene, så du kan tage den økonomiske puls på de enkelte dele af din virksomhed. Og så kan du benchmarke dine steder op mod hinanden.

eOverblik er til dig, der vil have databaseret sparring med din rådgiver, så I sammen kan sikre den bedst mulige fremtid for din virksomhed.

Find det eOverblik, som passer til dig

Du kan vælge mellem 2 versioner af eOverblik.

eOverblik Pro er til dig, der har flere produktionssteder og måske flere CVR-numre. Pro består af funktionerne Overblik, Detaljer og Priser og Mængder. Her kan du opdele dine resultater på steder og produktionsgrene og gå i dybden på de enkelte steder. Har du flere CVR-numre kan du få et samlet overblik på tværs af dine virksomheder.

eOverblik er til dig med ét sted og ét CVR-nummer, og det består af funktionerne Overblik, hvor du får det samlede overblik, og Detaljer, hvor du kan dykke ned i dine data.

eOverblik Pro

eOverblik

Se, hvad det koster at få eOverblik (https://www.seges.dk/software/priser)

Få endnu mere at vide om eOverblik - download PDF'en "eOverblik - din digitale ledelsesrapport".

Køb eOverblik (https://onlinebestilling.dlbr.dk/Order/Shop/lmdkeoverblik)