Tiden er inde til at smide "væk" væk!
Der var en gang, hvor man stort set bare kunne smide alt affald væk. Ude af øje – ude af sind. Forbruget var stort – og affaldsmængden tilsvarende.

I 2023 ser det heldigvis anderledes ud. Restauranter, fødevareproducenter, lokalborgere og turister skal alle være med til at sortere og reducere – i stedet for blot at smide væk. Denne workshop, under projektet Bæredygtige spisesteder og madoplevelser, fokuserer på, hvordan restauranter og producenter kan og skal forholdes sig i en verden med nye spilleregler. - Og måske ovenikøbet med fordel for egen virksomhed.
Program:
- 12.00: Velkomst og rundvisning på BOFA v/Brian Johansen, Informationsmedarbejder/Skoletjenesten
- 12:45: Frokostsnacks - træf et valg
- 13.15: Overordnede rammer for håndtering af husholdslignende erhvervsaffald v/Jesper Justesen, Leder af Miljø & Projekter
- 13:30: Generation Waste præsenterer deres historie via link. Generation Waste blev startet af to kokke i Gøteborg, med det formål at lave et system, hvor madspild systematisk bliver reduceret. Det er lykkedes over al forventning og med stor tilslutning
- 14.00: Workshop - sådan kan vi udvikle brugerinddragende måltidsvalg og sorteringsbevidsthed
- 14.40: Kort status fra projektet samt invitation til forårets certificeringer af spisesteder v/ Elisabeth Falk, BLF og Mikkel Bach-Jensen, Gourmet Bornholm
- 15.00: Tak for i dag
Tid: Fredag den 17. februar kl. 12.00-15.00
Sted: BOFA’s Affaldstårn, Torneværksvej 110, 3700 Rønne
Pris: Da projektet er støttet af midler fra Dansk Erhvervsfremmebestyrelse, Erhvervsministeriets Landdistriktspulje og BRK er det gratis at deltage – men vi beder dig om at tilmelde dig på linket herunder senest d. 14/2.
Der er max 30 pladser.
Tilmeld her: www.gaarden.nu/da/arrangementer
