Søg Vis menu

Få sat ord og smag på Østersøen

2. mar 2022

Blåmuslinger, brisling og bæredygtige spiseoplevelser

Lørdag den 12. mart kl. 13.00-15.00 afholder Gaarden som en del af projektet Bæredygtige spisesteder og Madoplevelser et arrangement, der dykker ned i Østersøens udfordringer og potentialer - set gennem miljøplanlæggerens, producentens og kokkens øjne.

Arrangementet kommer vidt omkring i Østersøen, og man kan få svar på spørgsmål som:

  • Kan blåmuslinger blive til menneskeføde i Østersøen?
  • Er det værd at tænke på tang?
  • Hvad er der af mulige miljøvenlige og regenerative blå fødevarer - og hvad betyder regenerative blå fødevarer overhovedet?
  • Hvordan kan jeg som forbruger og producent/spisested medvirke til, at Østersøen bliver brugt på en bæredygtig måde?

Så der er lagt op til en spændende eftermiddag, hvor der er mulighed for at få sat både ord og smag på Østersøen. Se invitationen her.

Det er gratis at deltage i arrangement, da projektet er støtte af midler fra Dansk Erhvervsfremmestyrelsen, Erhvervsministeriets Landdistriktspulje og BRK, men der er tilmelding via følgende link.