Søg Vis menu

Sundhedsforsikring

Den nye sundhedsforsikring, som blev lanceret 1. marts 2019, har de samme gode dækninger og vilkår som den gamle, og så er den forbedret på flere punkter. Så udover hurtigere adgang til speciallæge, fysioterapeut og psykolog mm. så er der også:

• frit valg af behandler
  • flere behandlinger inkluderet
  • mulighed for Osteopati, som er ny inkluderet behandlingsform
  • fri medforsikring af børn op til 24 år uanset om de bor ude eller hjemme

Og uanset om du er landmand eller ægtefælle/samlever eller ansat er prisen den samme; 1.866 kr./år.

Prisen er ekskl. forsikringsafgift til staten på 1,1%. Oprettes fra næste 1. i en måned.

Du skal være under 60 år når du opretter forsikringen og den udløber ved 70 år.

Klik på knappen ovenfor og se mere samt udfyld tilmeldingsblanketten. Er du i tvivl, så kontakt Tryg på 8725 9210.

Forudsætter aktivt medlemskab af en landbo- eller familielandbrugsforening.

Forsikringspræmien opkræves af din forening, som også bekræfter dit medlemskab overfor Tryg.

BEMÆRK: Enkelte foreninger understøtter ikke denne medlemsfordel: nfplus og Patriotisk Selskab. Medlemmer af disse foreninger kan foreløbig ikke oprette ny sundhedsforsikring.

Har du den GAMLE sundhedsforsikring fra før 1/3 2019, og vil du hellere have den nye, så skal du selv opsige den gamle ved at henvende dig til Tryg. Herefter bestiller du den nye via tilmeldingsblanketten, som du finder via knappen ovenfor. Vær opmærksom på at den gamle forsikring kun kan opsiges til 'hovedforfaldsdato' som typisk er 1. januar eller 1. maj.

Du kan læse mere om forsikringen indhold og pris ved at klikke her.