Søg Vis menu

Forretningsbetingelser

Kundeaftaler og nye forretningsbetingelser

Bornholms Landbrug & Fødevarer er en del af Dansk Landbrugsrådgivning (DLBR), og i 2017 indfører alle DLBR rådgivningsvirksomheder i Danmark nye forretningsaftaler, kundeaftaler og rådgivningskodeks.

Med de nye forretningsbetingelser implementeres bl.a. en ansvarsbegrænsning i rådgivningen, hvilket er et udtryk for et ønske om at beskytte vores medlemmer og ejere imod spekulation og for at sikre rimelige forsikringsvilkår for Bornholms Landbrug & Fødevarer. Der er et krav til Bornholms Landbrug & Fødevarer om, at vi skal have implementeret dette fra årsskiftet, hvilket indebærer, at vores medlemmer og kunder bedes acceptere forretningsbetingelserne ved at returnere en rammeaftale i underskrevet stand.

Læs vores forretningsbetingelser her.