Søg Vis menu

Forretningsbetingelser

Kundeaftaler og nye forretningsbetingelser

Bornholms Landbrug & Fødevarer er en del af Dansk Landbrugsrådgivning (DLBR), og i 2017 indfører alle DLBR rådgivningsvirksomheder i Danmark nye forretningsaftaler, kundeaftaler og rådgivningskodeks.

Med de nye forretningsbetingelser implementeres bl.a. en ansvarsbegrænsning i rådgivningen, hvilket er et udtryk for et ønske om at beskytte vores medlemmer og ejere imod spekulation og for at sikre rimelige forsikringsvilkår for Bornholms Landbrug & Fødevarer. Der var et krav til Bornholms Landbrug & Fødevarer om, at dette blev implementeret pr. 1. januar 2017, hvilket indebærer, at vores medlemmer og kunder nødvendigvis skal acceptere vores forretningsbetingelser ved en underskrevet rammeaftale. Ændringer til rammeaftalen meddeles til vores medlemmer og kunder gennem mail, hjemmeside samt offentliggørelse i vores medlemsblad.

Læs vores forretningsbetingelser her.