Søg Vis menu

Grønne proteiner & fremtidens marked

7. jul 2020

Fokus på dyrkning af proteinrige afgrøder

Plantebaserede produkter er én af tidens markedstrends, og forbrugerne efterspørger bæredygtige lokalproducerede fødevarer. Derfor har Landbrug & Fødevarer i samarbejde med SEGES taget initiativ til et projekt, der sætter fokus på nye proteinrige afgrøder. I projektet er der arrangeret møder og workshops landet over i august og september.

Turen går også til Bornholm, og det sker den 21. august med et heldagsprogram fra kl. 8.30 til 15.30.

Morgen/formiddag byder på indlæg ved konsulenter og analytikere fra SEGES og Landbrug & Fødevarer. Her kan de bornholmske landmænd høre om mulighederne for at dyrke proteinrige afgrøder, og om hvad forbrugerne har af forventninger til grønne råvarer nu og i fremtiden.

Sidst på formiddagen vil der være guidet tur til både nye og kendte afgrøder i forsøgsmarken i Østerlars og efterfølgende frokost på Gården.

Eftermiddagen byder på workshop med fokus på innovation og vækst. Andreas Kjær Thomsen, der har mere end 18 års erfaring med innovation og afsætning, bl.a. hos LEGO, Arla og Danish Crown.

Så der er lagt op til en spændende og udbytterig dag! Se hele programmet for dagen her. Tilmelding sker til Anna Jæger fra Landbrug & Fødevarer på annj@lf.dk.