Søg Vis menu

Opfølgningskursus sprøjtecertifikat og -bevis

Var du senest på opfølgningskursus i vinteren 2015-2016, skal du på den igen nu!

Vinterens kurser afholdes følgende dage:

  • Tirsdag den 19. november
  • Onsdag den 11. marts

Som bekendt skal sprøjtecertifikatet/-beviset opdateres hvert 4. år, så var man afsted i vinteren 2015-2016, eller har man afsluttet sin landmandsuddannelse i 2016, er det tid til at komme på opfølgningskursus. De, der var på opfølgningskursus på Kannikegaard for 4 år siden, får besked fra os på mail om, at tiden er inde til opdatering.

Der er tilmelding til kurserne på Efteruddannelse.dk. Vær opmærksom på, at der er sket ændringer mht. ansøgning om VEU-godtgørelse. Det er nu sådan, at man ved tilmelding til et AMU-kursus på Efteruddannelse.dk udfylder et såkaldt ansøgningsgrundlag om VEU-godtgørelse, og efter afholdelsen af kurset vil VEU-godtgørelsen automatisk blive udbetalt. Dermed slipper man for at skulle huske på at få søgt VEU, som det var tilfældet tidligere.

Vær opmærksom på, at vi ikke afholder opfølgningskurser i vinteren 2020/2021, da der ikke er nok kursister til det. Det er fortsat sådan, at sprøjtecertifikatet blot stilles i bero, hvis ikke man holder det vedlige med opfølgningskursus hvert 4. år, men man må kun sprøjte, hvis man har taget sprøjtecertifikat eller været på opfølgningskursus inden for de sidste 4 år.