Søg Vis menu

Medlemsmøde

Kom til medlemsmøde og mød Landbrug & Fødevarers kommunikationsdirektør, Christian Hüttemeier!

Piben har fået en anden lyd på Axelborg – det har vi nok alle konstateret, og det er vi vældig godt tilfredse med. Årsagerne er mange og én af dem er, at man bevidst har valgt at være mere offensiv i sin kommunikation. Det har Landbrug & Fødevarer ansat en Kommunikationsdirektør til at håndtere, nemlig Christian Hüttemeier.

MEN! Er Axelborg tydelige nok i kommunikationen? Er det medlemmernes stemme, der bliver skrevet og sagt? Eller sidder I som medlem nogen gange og tænker "Hvorfor siger de ikke tingene, som de er?" eller ”Hvorfor siger Axelborg aldrig fra og klart nej?" 

Vi har inviteret Kommunikationsdirektør Christian Hüttemeier fra Landbrug & Fødevarer til Kannikegaard for at gøre os meget klogere på området, hvad bliver der sagt og gjort?

Christian Hüttemeier er uddannet journalist og har bl.a. været specialrådgiver for Lars Løkke Rasmussen og kommunikationschef i Danske Regioner. Siden 1. februar 2017 har Christian Hüttemeier arbejdet for landbruget som kommunikationsdirektør på Axelborg.

Kommunikation er altafgørende for at kunne sameksistere. For landbruget betyder det, at det er altafgørende for at få samfundets opbakning og forståelse af vores erhverv, men også altafgørende for at eksistere som en forening.

Program for medlemsmødet

Kl. 10.30 Christian Hüttemeier
Med udgangspunkt i den politiske hverdag på Axelborg giver Christian et billede af, hvordan kommunikation virker, hvad er god kommunikation og hvad er dårlig? Hvilke budskaber er det, vi som landbrug har brug for, at politikerne og samfundet hører og orienterer sig i.

Christian giver konkrete eksempler på, hvad der foregår i det politiske maskinrum, garneret med en del erfaringer fra hans tidligere virke som spindoktor. Og på fællesskabets udfordringer og hvordan vi kan og bør løse det bl.a. gennem kommunikation.

Som medlemmer langt fra Axelborg er det vigtigt at udfordre Axelborg og ikke mindst Christian Hüttemeier, så vi får nivelleret virkeligheden i København med den, vi har på Bornholm.

Kom og vær med til den debat.

Kl. 11.30 Frokost

Kl. 12.15 Bornholms Landbrug og Christian Hüttemeier
Kommunikation internt i foreningen og eksternt til samfundet er en opgave, Bornholms Landbrug også forsøger at varetage så godt som muligt, og der er nok at tage fat på - også i 2018.

Formanden, Lars-Ole Hjorth-Larsen, og direktøren, Thomas Bay Jensen, giver et overblik over de opgaver, der ligger i 2018, hvor kommunikation bliver et væsentligt element, dels for at orientere vores medlemmer så godt og grundigt som muligt og dels for at orientere og påvirke samfundet så hensigtsmæssig som muligt.

Medlemmerne inviteres til at kommentere Bornholms Landbrugs kommunikationsplan for 2018 og Christian Hüttemeier inviteres til at udfordre den.

Der er tilmelding til Ulla Skov på enten us@bornholmslandbrug.dk eller på 5690 7800 inden fredag den 16. februar 2018.