Søg Vis menu

L&F afholder virtuelt medlemsmøde

Er danskerne virkelig så sure på dansk landbrug?

Få svar på dette spørgsmål og meget mere, når kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer Lasse Bastkjær Jensen vil give  dig indblik i målingerne af danskernes oplevelse og tilfredshed med dansk landbrug, som Landbrug & Fødevare har fået udarbejdet jævnligt de foregående år.

Landbrug & Fødevarer har netop lanceret den nye kampagne, der skal fortælle danskerne om, hvordan vi i landbruget hver eneste dag arbejder på at blive dygtigere og grønnere, således vi kan komme i mål med ambitionen om at blive klimaneutrale i 2050. Få et indblik i kampagnens elementer og få en guidet tur i det kommunikative maskinrum, hvor Lasse Bastkjær Jensen vil fortælle om de overvejelser og kommunikative beslutninger, der ligger bag klimakampagnen fra Landbrug & Fødevarer.


Lasse Bastkjær Jensen

Du kan tilmelde dig her - https://peternissen.typeform.com/to/lQE4quNb - og vil efterfølgende modtage en mail med link til medlemsmødet. Om du sætter dig på kontoret, tager lyden i øret mens du kører i traktoren eller gør noget helt tredje, det er helt op til dig – vi høres ved.

Det virtuelle møde forventes at vare 35-45 min.