Søg Vis menu

Kulinarisk Ø - onsdag

Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival 2020 byder alle velkommen den 21. til 24. juli

Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival 2020 inviterer til unikke bornholmske madoplevelser 21.-24. juli.

Midt i det bornholmske sommerland, og fordelt over hele øen, vil en perlerække af fødevareevents byde de mange glade sommergæster indenfor. Alle er velkomne. Kulinarisk Ø byder på oplevelser for både nysgerrige og nørder, unge børn og gamle børn, herboende og tilrejsende. Der er noget for enhver smag. Madfestivalen er lige så farverig som det bornholmske fødevarelandskab.


Besøgende på Lykkelund Gedemejeri i 2019

I Destination Bornholms eventkalender – se link nederst på siden - kan du se mere om den lange række spændende og velsmagende tilbud, som Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival byder på. Der er mad overalt - hele vejen fra mulden til munden; besøg hos grise, lam, geder og køer, duften i havtornplantagen, og mulighed for at blive klogere på mælkens magiske muligheder. Der bliver budt på de nyeste smagsoverraskelser som kaffeøl og vinterens nyudviklede produkter, og en sjælden lejlighed til at besøge oliemøllen og de veletablerede bryggerier. Hvis du ikke er helt mæt endnu, kan du lægge vejen forbi et af madmarkederne med bornholmske produkter. Du finder helt sikkert noget, der sætter gang i både fantasien og mundvandet – velbekomme!

Årets temaer er

  • Klima og bæredygtighed
  • Lokalt dyrkede/producerede råvarer
  • Stjerneskud og vildskud – nye ideer, nye fødevarer og nye producenter


Kulinariske lækkerier i Svaneke ved Bornholms Madfestival 2019

Kulinarisk Ø består af en række mindre arrangementer, hvoraf mange foregår udendørs, så festivalen har rammer, der er trygge og lever op til myndighedernes krav til afstand og hygiejne. Festivalen blev i første omgang udsat fra de oprindelige datoer ultimo juni.

Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival er arrangeret i samarbejde mellem Gourmet Bornholm, Destination Bornholm og Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Se program for alle arrangementerne her.

Link til Destination Bornholm