Søg Vis menu

AFLYST - Kursus i FarmTracking

Som følge af manglende tilmeldinger aflyses kurset - bliv skrevet op til evt. kommende kursus

Der var desværre ikke basis for at afholde det planlagte kursus i FarmTracking denne gang. Er du interesseret i at komme på kurset på et senere tidspunkt, kan du ringe til planterådgivningen og blive skrevet op.

SEGES kører i øjeblikket kampagne på FarmTracking, hvor nye brugere kan benytte det gratis helt frem til 31. marts 2021. I forbindelse med kampagnen har vi på planteavlskontoret besluttet at gennemføre kursus i FarmTracking. Vi har allerede afholdt 1 kursus med god tilslutning og afholder nu endnu et.

Kurset er især rettet mod nye brugere og brugere, som ikke rigtigt er kommet igen med at bruge FarmTracking, men der vil også være tips og tricks for den øvede bruger.

Når du har været på kurset, er du fortrolig med at oprette og redigere opgaver i FarmTracking, og du er også fortrolig med at finde rundt i programmet.

Kurset bliver afholdt på Kannikegaard tirsdag den 17. november kl. 16.00 til 18.00, hvor vi slutter af med en sandwich. Kurset koster 500 kr. pr deltager ekskl. moms. Tilmelding til Torben Videbæk på 5690 7812 eller tv@blf.dk eller til Jacob Dam Nielsen på 5690 7818 eller jdn@blf.dk senest fredag den 13. november. Som følge af de nye Corona-retningslinjer, er der en deltagerbegrænsning på maks. 9 deltagere.